Заготовка на зиму суп Мінестроне
Тортенко

Складові:
- картопля 1 шт
- морква 1/2 шт
- цибуля ріпчата 1/2 шт
- перець солодкий 1 шт
- кабачок або цукіні 1/2 шт
- квасоля 1 жменька
- помідор 1 шт

Приготування
Всі овочі порізати однаковим кубиком.
Квасолю попередньо бланширувати 5 хв, злити воду в якій вдарилася квасоля і залити холодною, варити ще 5 хв.
Всі інгредієнти скласти в пакет і заморозити.

А тепер трішечки про те, як готувати Мінестроне з нашого напівфабрикату).
Порція розрахована на 3 л кастрюлю.

1) попереднь зварити бульйон (але в піст і на водичці дуже смачно)
2) на добре розігріту пательню змащену оливковою олією, без попереднього розморожування, викласти заморожені овочі. Пасирувати під кришкою 10-15 хв на не великому вогні. Після вимкнення вогню додати 1 зубчик часнику давленого на часниковому пресі.
3) додати пропасировані овочі до кип'ячого бульйону та варити при невеликому кипінні 20-30 хв. 
4) за 5 хв до кінця приготування додати суху суміш італійських трав, перець та лавровий листочок.

При подачі на стіл, суп в тарілці посипати тертим сиром та зеленню.

close
Додати свій рецепт