Суп де Шале

Складові:
- 50 г шпинату 
- 250 г картоплі 
- 130 г моркви 
- 80 г цибулі 
- 150 г молока 
- 500 г бульйону (овочевого)
- 170 сметани 
- 80 г відварної білої квасолі 
- 2 ст. л. борошна 
- 70 г вершкового масла (50 г для супу, 20 г для грінок) 
- 150 г твердого сиру
- хліб (білий, для грінок)
- сіль (за смаком), спеції (перець, мускатний горіх, сушений кріп)

Приготування
Овочі нарізати кубиками, обсмажити на вершковому маслі. Брошно обсмажити на сковороді, додати бульйон перемішати. До овочів додати квасолю, бульйон, довести до кипіння, готувати на повільному вогні протягом 30 хв. Всі інгредієнти подрібнити в блендері. До бульйону додати борошно, довести до кипіння.
Готуємо грінки. На хліб покласти вершкове масло, посипати тертим сиром і поставити у духовку, розігріту до 160 градусів на 5-10 хвилин. Суп подавати із грінками.

close
Додати свій рецепт