Картопляні кульки під сирним соусом
Складові:
- 5 шт середніх картоплин
- 200 г борошна
- 1 яйце
- сіль
соус:
- 50 г твердого сиру
- 50 г плавленого сиру
- 1/2 склянки молока
Приготування
Картоплю відварити в мундирах, охолодити,почистити і натерти на середній терці.
До тертої картоплі додати борошно, яйце, посолити і замісити тісто. Із тіста сформувати ковбаску і розрізати на невеликі кусочки, надати їм форму кульок. Воду закипятити, посолити і варити кульки 10 хвилин . Для соусу натерти сир, додати молоко і плавлений сир , варити до однорідної маси. Готові кульки полити соусом і можна подавати.
Джерело: Картоплю відварити в мундирах, охолодити,почистити і натерти на середній терці. До тертої картоплі додати борошно, яйце,