Молочний соус
rutamyata
08.12.2018

Таким надзвичайно простим і швидким у приготуванні соусом я рясно посмачила звичайні відварені "ріжки", які я подавала до яловичих відбивних. Завдяки цьому банальний повсякденний гарнір несподівано заграв вишуканими смаковими барвами! Втім, гадаю, цей соус чудово підійде й для багатьох інших страв, наприклад, до варених, запечених, смажених овочів - картоплі, капусти, моркви тощо. Отож експериментуйте та смакуйте! :)

Розігріти сковорідку і розтопити на повільному вогні 2 ст.л. масла. Потім додати столову ложку борошна, ретельно розмішати. Потім, увесь час помішуючи, влити 1,5 скл. молока. Поварити 10 хвилин. Наприкінці посолити і поперчити до смаку.

ДУЖЕ СМАЧНО!!! РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ! ;)

close
Додати свій рецепт