Камбала запечена від Джеймі Олівера
Тортенко

Складові:
- 1 велика камбала
- 2 жмені червоних і жовтих помідорів чері
- 4 зубчики часнику, почищеного, дрібно порізаного
- 1 пучок свіжого орегано або базиліку
- 1 пучок зеленої цибулі, дрібно нарізаної
- 1 столова ложка бальзамічного оцту
- морська сіль
- свіжезмелений чорний перець
- 2 лимона
- оливкова олія
- 1 жменя чорних оливок, порізаних
- 1 пучок петрушки, дрібно нарізаної

Приготування
Рибу помити, обсушити. Гострим ножем поробити надрізи до кістки через кожні 2,5 см.
Розігріти духовку до 200 º C/400 º F / газ 6. У миску додати помідори, часник, орегано або базилік, зелену цибулю, бальзамічний оцет, щіпку солі і перцю і цедру і сік 1 лимона до нього.
Додати пару столових ложок оливкової олії і добре перемішати, потім викласти дно великого глибокого дека. Якщо готувати декілька невеликих рибин, треба вибрати деко, в якому б риба була щільно викладена по всьому деку "валетом".
Тепер додати оливки, петрушку, сік і цедру другого лимона в миску, змішати з невеликою кількістю оливкової олії, а потім викласти цю суміш на рибу.
Приготувати в духовці протягом 12 до 15 хвилин, залежно від розміру риби. Для перевірки готовності, кінчик ножа потрібно вставити в найтовщу частину риби. Коли риба готова, м'ясо буде легко відставати від кістки.



Джерело: Рибу помити, обсушити. Гострим ножем поробити надрізи до кістки через кожні 2,5 см. Розігріти духовку до 200 º C/400 º F
close
Додати свій рецепт