Яблучна шарлотка в мультиварці

Складові:
- 5 яєць
- 5 ст.л.цукру (повних)
- 6 ст.л.борошна (повних)
- 1 ст.л. порошку до печива
- яблука 5-6 штук (невеликих)
- ванільний цукор, пудра для посипки

Приготування
Білки збити до густої піни. Додавати цукор по ложці і весь час збивати.Додавати жовтки по одному, продовжувати збивати на великих обертах, постійно в одну сторону. Додавати ванільний цукор, борошно по ложці і порошок до печива. Все добре збити.
Змащуємо каструлю мультиварки олією. Виливаємо тісто. Зверху розкладлємо почищені і порізані на тонку кружельця яблука. Ложкою легенько заглиблюємо їх в тісто. Закриваємо кришку мультиварки. Вибираємо функцію Випічка і час 50хв.
Після випічки відкриваємо кришку, даємо охолонути 7-10хв. і легенько переносимо на тарілку. Посипаємо цукровою пудрою.

close
Додати свій рецепт