Риба з овочами

Складові:
- філе риби (морський окунь, хек …)
- 3-4 середніх морквин
- 3-4 шт. перець болгарський
- 1-2 шт. середніх цибулин 
- 1 упаковка кетчупу
- яйце 
- борошно
- кунжут 
- олія соняшникова

Приготування
Філе риби порізати шматочками, замаринувати.
Окремо готуємо овочі. Моркву зварити до готовності, після чого почистити і порізати на довгі шматочки. Перець болгарський почистити і порізати на схожі до моркви шматки. Цибулю порізати на «пера». Найкраще брати маленькі цибулинки і різати на вісім частин. Тепер все обсмажуємо на олії: перець, тоді додаємо цибулю і моркву. Доводимо все до готовності. 
До овочів додаємо кетчуп. Я даю Торчин томатний, можна інший але простий, томатний, без додаткового смаку. Овочева маса виходять густою, тому я додаю трохи води і кілька хвилин тушкую все разом. Можна додати спеції за смаком. 
Посмажити в клярі (мука, яйце, спеції) рибу. До кляру часто додаю кунжут. 
Риба і овочі можуть бути і окремо і разом.



Джерело: Філе риби порізати шматочками, замаринувати. Окремо готуємо овочі. Моркву зварити до готовності, після чого почистити і
close
Додати свій рецепт