Риба, тушкована з овочами

Складові:
- 3 шт. філе риби (я беру хек)
- борошно
- яйце
- 1 перець болгарський (червоний) або 2 малі
- 1 велика морквина
- 2 цибулини
- 2-3 помідори
- 1-2 ст. л. сметани
- 1-2 ст. л. томатної пасти
- олія соняшникова
- сіль

Приготування
Беремо філе рибини (не обов'язково хек) ріжемо, смажимо як зазвичай (в борошні та яйці) на соняшниковій олії. Відставляємо.
Ріжемо перець болгарський,та цибулю середніми кубиками (не маленькими) і тремо моркву на великій тертці. Кидаємо все на сковороду і жаримо на олії та додаємо 2-3 ст. л. води. Коли суміш готова(буде видно по кольорі) заливаємо окропом помідори (щоб зняти шкірку) знімаємо, ріжемо кубиками середнього розміру та кидаємо на сковороду (до перцю, цибулі і моркви) Смажимо 2-3 хв. Тоді додаємо сметану 1-2 ст.л. і томатну пасту,тушимо ще 5хв. Щіпку солі(за смаком тільки не багато, щоб не пересолити)
Викладаємо в лоток шарами (зажарка, риба) накриваємо кришкою на 10хв.



Джерело: Беремо філе рибини (не обов'язково хек) ріжемо, смажимо як зазвичай (в борошні та яйці) на соняшниковій олії. Відставляє
close
Додати свій рецепт