Торт монастирська хата
enjoy
02.11.2014

Складові:
- цукрова пудра - 1 стакан 
- тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- вишня без кісточок (в магазині, заморожуванні) -2 пачки
- cметана 20-30% (краще брати густу) -600 грам
- ваніль - 1 пакетик

Приготування
Готове тісто размораживаем і розгортаємо його в тонкі пластини. 
Ділимо на 16 однакових смужок довільних розмірів. 
Ягоди виймаємо, відкидаємо їх на друшляк або сито для стікання соку, можна посипати трохи цукром, якщо занадто кисла вишня. 
На середину кожної полосочки тесту викладаємо один за одним ягідки. 
Краю зверху защипуємо, як у пиріжків, з боків залишаючи вільні отвори, щоб в результаті вийшло 15 трубочок з начинкою. Один скибочку тесту залишаємо на посипання верху. 
Розкладаємо трубочки на деко, щоб вони не стикалися один з одним. 
Поміщаємо в розігріту до 200оС духовку і випікаємо до рум'янцю. Остуджує. 
Для крему збиваємо сметану зі склянкою цукру і ваніліном до однорідної густої маси. 
Викладаємо трубочки шарами у вигляді хатинки, кожен змащуємо кремом (крему можна побільше), порядок такий: 5,4,3,2,1 Ставши в холодильник для застигання крему 
Верх присипаємо подрібненої шоколадною крихтою. 
Ставимо торт в холодильник для просочення на ніч.



Джерело: Ділимо на 16 однакових смужок довільних розмірів. Ягоди виймаємо, відкидаємо їх на друшляк або сито для стікання соку, м
close
Додати свій рецепт