Торт Баунті

Складові:
тісто:
- 380-400 г борошна
- 1,5 ст. л. какао
- 200 г маргарини
- 1 ст. л. порошку для випічки
- 1 яйце
- 3 ст. л. сметани

начинка:
- 9 білків
- 250 г цукру
- 150 г кокосової стружки

крем:
- 450 г молока
- 5 ст. л. борошна
- 200 г цукру
- 9 жовтків
- 400 г масла
- 1 вафля

Приготування
В борошно додати какао, порошок до печива, перетерти з маргариною, додати яйце і сметану. Замісити тісто, поділити на дві частини. Одну частину кладемо у форму зверху начинка і накрити другим коржем. Пекти до готовності.
Для начинки потрібно білки збити з цукром до піків і у кінці легко вимішати кокосову стружку
Крем: молоко, борошно, цукор змішати і закип ятити, коли закипить додати жовтки і варити на малому вогні поки не загусне, як остине збити з маслом.
Перекладати: корж-крем-вафля.



Джерело: В борошно додати какао, порошок до печива, перетерти з маргариною, додати яйце і сметану. Замісити тісто, поділити на дв
close
Додати свій рецепт