Дріжджовий паштет

Складові:
- 100 г масла або олії
- 2 великі цибулини
- 2х100г пачки дріжджів 
- 100 г томатного соусу/домашньої аджики
- 4 яйця
- 0,5 ч.л. чи до смаку солі

Приготування
Цибулю тонесенько порізати і склярувати у сковорідці (до прозорості) на маслі чи олії. Дріжджі розкрошити і всипати у сковорідку і відразу посолити. Дріжджі зріднуть. Варити на невеликому вогні помішуючи, поки не почнуть гуснути як домашній сир. Швиденько влити томатний соус, суміш знову стане рідкою і варити далі помішуючи, поки не загусне. За той час яйця збити легенько тріпачкою в окремій посудині і коли суміш почне гуснути, вилити на сковорідку і заварити. Можна додати чорного меленого перцю і гвоздики.



Джерело: Цибулю тонесенько порізати і склярувати у сковорідці (до прозорості) на маслі чи олії. Дріжджі розкрошити і всипати у ск
close
Додати свій рецепт