Паштет із зайця
![](/_pu/35/42441201.jpg)
Складові:
- 0,5 - 0, 7 кг відвареної зайчатини
- 0,3 кг свинної печінки
- 4-5 яєць
- 0,3 кг сала
- 0,3 кг печериць
- 1 велика цибулина
- сіль, перець, приправи до смаку
Приготування
Зайчатину попередньо відварити в приправах, але без солі (лавровий лист, ,гвоздика, чорний та духмяний перець). Потім зважити.
Печінку також відварити без солі.
М'ясо, печінку, і сало перемолоти на м'ясорубці.
Печериці протушити з цибулею і додати до меленої маси. Все разом добре вимішати і додати яйця, сіль, спеції за смаком. Добре вимішати фарш. Можна навіть трохи його вибити, щоб гарно тримав форму. З фаршу формувати хлібини і складати на деко змащене олією....
Випікати паштет 40 хв, при температурі 160- 180 градусів.
Паштет подавати охолодженим.