Паштет з печінки і гарбуза
Складові:
- печінка куряча 500 г
- цибуля 1 шт.
- гарбуз 200 г
- вино біле 2 ст. л. (можна коньяк, а можна обійтися)
- горіхи подрібнені 3 ст. л.
- яблука 2 шт.
- олія або вершкове масло 100г
Приготування
Цибулю порізати дрібними кубиками, пасерувати на вершковому маслі, додати печінку, через декілька хвилин порізані кусочками яблука без шкірки, смажити до готовності, в кінці додати вино. Гарбуз порізати шматочками, спекти в мікрохвильовці або відварити у невеликій кількості води. Додати до печінки, подрібнити блендером, або змолоти у млинку. Подрібнити горішки і додати у паштет. Перемішати. Викласти паштет у форму, і запекти 30хв.