Літній сирник

Складові:
- 1 кг домашнього сиру 
- 2 скл. холодного молока
- 50 гр. желатину 
- 2 скл. цукру
- 1 пач. галаретки
- ягоди

Приготування
Збити у блендері 1кг домашнього сиру да консистенції крему.
В 1скл.холодного перекип. молока всипати желатин і залишити щоб набухло.
Ще 1 скл. молока налити в каструлю додати цукор та додати желатин, підігріти до розчинення, але не кип ятити,трохи остудити. Збивати міксером сир і потрохи вливати желатинову суміш(весь час збивати).
Форму застелити харчовою плівкою, сир поділити на дві частини викласти половину сиру, щедро посипати любими ягодоми чи фруктами зверху другу половину сиру, знову посипати ягодами і кладемо в холодильник на годину.
Коли суфле застигне залити зверху галаретку і знову кладем в холодильник.
Галаретку розводити 1 пач (90гр)в 250мл води.



Джерело: Збити у блендері 1кг домашнього сиру да консистенції крему. В 1скл.холодного перекип. молока всипати желатин і залишити
close
Додати свій рецепт