Сирники печені
Складові:
для сирників:
- 200 г сиру
- 3 ст.л. цукру
- 2 яйця
- 5 ст.л. сметани
- 3 ст.л. манної крупи
- 2 ст.л. вершкового масла м'якого
- 1 ч.л. порошку до печива
- ваніль
для соусу:
- 0,5 скл. полуниці
- 1 ст.л. цукру
- 0,5 скл. сметани
Приготування
Сир вимішати з цукром, ванількою та яйцями (я вимішувала рукою). Додати решту інгрідієнтів та добре перемішати до однорідності. Маса буде рідкувата.
Форми для кексів змастити маслом чи олією, посипати манкою і накласти сирну масу на 2/3 об'єму.
Випікати при 180-200*C 20-30 хв.
Для соусу збити у блендері полуницю з цукром, додати сметану та ще 1-2 хв. збивати.
Готові сирники полити соусом.
Джерело: Сир вимішати з цукром, ванількою та яйцями (я вимішувала рукою). Додати решту інгрідієнтів та добре перемішати до однорі