![](/_pu/31/05059681.jpg)
Складові:
тісто:
- 250 г борошна
- 100 г м'якого масла
- 1 яйце
- 0.5 ч. л. гашеної соди
- пачечка ванільного цукру
- 100 г цукру
начинка:
- 750 г сиру
- 3 яйця
- 3 ст. л. цукру
- 5 ч. л. манки
- 1 ст. л. лимонного соку
- пачечка ванільного цукру
- 2 великих яблука
Приготування
В миску насипати борошно, цукор, ванільний цукор, нарізане на кусочки масло. Вилкою посікти до крошки. Додати яйце, соду і швидко замісити тісто. Викласти його у форму, сформувати бортики і випікати при 180С - 20 хвилин.
За цей час готуємо начинку:яйця збиваємо із цукром. Сир перемелюємо на мясорубці , додаємо манку, сік лимона, ванільний цукор. Додаємо збиті яйця і легенько перемішуємо. Яблука чистимо від шкірки і серцевини , нарізаємо тоненькими плястерками.
Витягаємо нашу основу із духовки і викладаємо зверху половину сирної начинки, потім яблука і зверху знов сирна начинка.
Збиваємо 1 жовток і 1 ст.л. молока. І цим змазуємо зверху сирник. Випікаємо при 180 С - 50 хвилин.
Джерело: В миску насипати борошно, цукор, ванільний цукор, нарізане на кусочки масло. Вилкою посікти до крошки. Додати яйце, соду