Сирник

Складові:
- 2 кг сира
- 700 г цукру
- 10 яєць
- 150 г масла
- 2 ст. л. манки
- 2 пач. лимонного кисілю
- 2 пач. пудингу (ванільного або сметанкового)
- 1 ч. л. порошку до печива
- лимон
- родзинки, курага (за бажанням)
Приготування
Сир перемолоти чи перетерти, додати масло, манку, порошок до печива.
Яйця збити з цукром, збиваючи додати кисіль, пудинг. Вилити збиту масу до сира,перемішати. За бажанням додати лимон, родзинки, курагу.
Вилити все у високу форму, застелену пергаментом і пекти.
Можна на низ форми викласти крекер, чи замісити пісочне тісто, а потім сир і так пекти.
Зверху сирник залити шоколадом.
Джерело: Сир перемолоти чи перетерти, додати масло, манку, порошок до печива. Яйця збити з цукром, збиваючи додати кисіль, пудинг