Швидкі булочки без дріжджів
enjoy
31.08.2015

Складові:
- 350г борошна
- 300г йогурту (негустого, без добавок), негустої сметани або кефіру
- 1 1/2 ч.л. солі 
- 2 ч.л. розпушувача
- 1 ст.л.олії
- 2 ч.л. цукру (якщо хочете солодких булочок, то цукру даєте більше)

Приготування
Змішати борошно з сіллю, розпушувачем і цукром.
Змішати йогурт з олією. 
Частинами добавляючи борошно, замісити тісто. 
Тісто немає бути крутим, швидше навіть липнути до рук. Але в той же час, повинне тримати форму.

Тісто розділити на 8-10 рівних частин. Сформувати з кожної булочку. Якщо печете солодкі, то можна ще притрусити зверху цукром. 

Випікати у попередньо розігрітій до 210-220 С духовці 20–25 хвилин, до золотистого кольору.



Джерело: Змішати борошно з сіллю, розпушувачем і цукром. Змішати йогурт з олією. Частинами добавляючи борошно, замісити тісто. Ті
close
Додати свій рецепт