Булочки з висівками
![](/_pu/34/55447413.jpg)
Складові:
- 500 г води
- 1 ст. л. солі
- 1 ст. л. цукру
- 8 г сухих дріжджів
- 800 г борошна
- 20 г висівок
Приготування
В тістоміс наливаємо воду 30 градусів, додаємо сіль, цукор та дріжджі. Перемішуємо і нехай трошки постоїть. Додаємо борошно та висівки. Вимішуємо.
І ставимо приблизно на три години в тепле місце. Не забуваємо прикрити зверху чистим рушничком. Коли тісто виросло, робимо маленькі булочки, змащуємо яйцем та посипаємо, чим вам подобається. А можете й не посипати нічим)) Печемо при 200 градусів до рум'яності.
Джерело: В тістоміс наливаємо воду 30 градусів, додаємо сіль, цукор та дріжджі. Перемішуємо і нехай трошки постоїть. Додаємо боро