Сабле з чорною смородиною
![](/_pu/36/76443742.jpg)
Складові:
тісто:
- 200 г борошна
- 100 г цукру
- 60 г масла
- 10 г розпушувача
- 1 яйце
- 100 г горіхів
безе:
- 2 білка
- 100 г цукру
начинка:
- 100 г мороженої сиородини
Приготування
Яйце збити з цукром в пухку піну. Додати м'яке масло, збити. Борошно з розпушувачем домішати до маси. Всипати горіхи. Розкачувати товщиною 0,6-0,8 см, вирізати формочками. Пекти 10 хв при 180 гр.
Білки збити з цукром до стійких піків. На кожне печиво намастити трішки білків, викласти по 3-4 ягоди і зверху - "шапочка" з білків. Підпекти при 200гр 2 хв, далі зменшити до 110гр 30 хв.