Смородинові коржики

Складові:
- 1 яйце
- 100 г вершкового масла
- 150 г цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- дрібка кориці
- 1 скл . смородини
- 450-500 г борошна
Приготування
Яйце, цукор, ванільний цукор та масто ( кімнатної температури) збити міксером в однорідну масу.
Додати перемелену смородину (я в блендері її перебила).
Всипати половину борошна, розпушувач та корицю, вимішати.
Поступово підсипаючи решту борошна замісити мяке тісто (так щоб купки трималось і можна було його розкачати).
Розкачати товщиною 4-5 мм, вирізати коржики та пекти 18-20 хв при 170 *.
Джерело: Яйце, цукор, ванільний цукор та масто ( кімнатної температури) збити міксером в однорідну масу. Додати перемелену смород