Коржики з дитинства

Складові:
- 3 яйця
- 2 скл. цукру
- 1 скл.сметани
- 1 скл. розтопленого маргарину
- 1 пачка ваніліна
- 1 ч. л. соди гашеної оцтом (можна розпушувач)
- шіпка солі
- 500 г борошна
Приготування
Яйця збити з цукром, додати сметану,потім борошно з содою,розтоплений маргарин. Замісити м'яке тісто. Розкатати товщиною десь 1см. посипати цукром, і ще легенько провести скалкою по тісту. Тоді цукор буде добре триматися на коржиках. Формочкою вирізаємо тістечко. Випікати при температурі 180-200 градусів, десь 10-15хв. Слідкувати щоб коржики не перепеклися.
Джерело: Яйця збити з цукром, додати сметану,потім борошно з содою,розтоплений маргарин. Замісити м'яке тісто. Розкатати товщиною