Складові:
- 145 г вершкового масла
- 195 г борошна
- 55 г цукру
- 40 г молока
- 60 г арахісового масла
- цукати
Приготування
Масло залишивши при кімнатній температурі на 30-60 хвилин. Віничком збити масло з цукром до однорідної пишної маси. Нагріти молоко і розчинити в ньому арахісове масло. Трохи остудити і додати в суміш масла і цукру. Просіяти борошно і додати її в тісто. Обережно змішати силіконової лопаткою. Перекласти тісто в кондитерський мішок з рифленою насадкою, відсадити маленькі (2-2,5 см в діаметрі) печива ( Я використовувала машинку для печива щось типу шприца ) на таску, покриту пекарським папером, силіконовим килимком або просто з антипригарним покриттям в шаховому порядку ( так повітря циркулює краще між печивом ). Відстань між печивом - приблизно 5 см, вони збільшуються в розмірі і можуть прилипнути одне до одного. Прикрасити печива цукатами з суниці ( зацукрованими фіалками / шматочками горіхів / мигдалю тощо ), пекти при 175 С орієнтовно 15 хвилин. (У мене пеклися 11-12 хв) Дати трохи охолонути на тасці, перекласти на решітку або робочу поверхню столу.
Джерело: Масло залишивши при кімнатній температурі на 30-60 хвилин. Віничком збити масло з цукром до однорідної пишної маси. Нагр