![](/_pu/36/17756113.jpg)
Складові:
- 4 картоплини
- 1 невелика фіолетова цибулина
- 2 яйця
- 1 маринований огірочок
- 1 ч.л. гірчиці
- 2 ст л олії
- 2 філе анчоусів (опціонально)
- сіль, мелений чорний і духмянй перець
для намазки з паприкою:
- 5-6 оливок
- 1/2 ч.л. солодкої меленої паприки
для намазки із зеленню:
- 1 ч.л. каперсів
- зелена цибулька та петрушка
Приготування
Картоплю відварити в мундирі, охолодити, очистити і розім'яти.
Яйця, попередньо відварити і почистити. Вийняти жовток, білок порізати на невеликі шматочки. Огірочок і цибулю теж нарізати.
Розтерти жовтки і анчоуси з гірчицею. Перемішати з потовченою картоплею, додати нарізані яєчні білки, олію, цибулю і огірок, посолити, поперчити.
Розділити масу на 2 частини.
В одну частину додати вимочені і порізані каперси, солодку паприку і ще раз перемішати.
В іншу частину додати подрібнені оливки, нарізану зелень петрушки пір'я цибульки і теж перемішати.
Смакувати намазку з шматочком чорного хліба.