Полуничні вареники

Складові:
тісто:
- 3 скл. борошна
- 0,5 ч. л. солі
- 1 яйце
- 2 ст. л. олії
- вода або кефір (приблизно неповна склянка)
начинка:
- 300 г полуниці
полуничний сироп:
- 200 г полуниці
- 3 ст. л. цукру
- 1 ч. л. лимонного соку
Приготування
Полуницю добре помити , обсушити на паперовому рушнику.
200 г полуниці дрібно порізати, засипати цукром, додати лимонний сік та поставити на вогонь на 5 хв.
Решту полуниць порозрізати навпіл, це буде наша начинка.
Замісити нетуге тісто. Розтачати. Склянкою вирізати варенички. На серединку викладати половинки полуниць та зробити вареники)))
Відварити в підсоленій воді 2-3 хв після закипання. Викласти на тарілки та полити полуничним сиропом.
Джерело: Полуницю добре помити , обсушити на паперовому рушнику. 200 г полуниці дрібно порізати, засипати цукром, додати лимонний