Паровий курячий рулет
Складові:
- два види курячого м'яса: курячі ніжки і куряче філе
- петрушка, кріп, часник
- сіль, перець
Приготування
Курячу ніжку звільнити від кісточки і шкіри. Накрити харчовою плівкою і злегка відбити. М'ясо посолити і поперчити.
Дрібно нарізати зелень петрушки, кропу і часник.
На відбиту курячу ніжку покласти шматочок філе і гарненько притрусити зеленню і часником. За бажанням можна додати ще якихось овочів. Згорнути м'ясо рулетом, щільно обмотати фольгою і закріпити кухонною ниткою.
Скласти рулети в пароварку і готувати протягом 1 години. Готові рулети можна їсти як в холодному вигляді, так і в гарячому.
Джерело: Курячу ніжку звільнити від кісточки і шкіри. Накрити харчовою плівкою і злегка відбити. М'ясо посолити і поперчити. Дріб