![](/_pu/32/61477747.jpg)
Складові:
основа страви:
- 500-600 грамів курячого філе (я брала філе індички)
- сіль, білий перець до смаку
- 2 зубчики часнику
- набір спецій "Ароматні трави"
- оливкова олія для смаження
для начинки:
- 5-6 сушених білих грибів
- 100 грам кураги
- 30 грам твердого сиру
- свіжа зелень
- сіль, білий перець до смаку
Приготування
Філе розрізати на пласти товщиною 7 мм - 1 см. Легенько відбити крізь харчову плівку чи кульок, щоб збереглася структура м'яса.
Дрібно порізати 2 зубчики часнику, змішати зі спеціями "Ароматні трави" та сіллю. Натерти філе з двох сторін і залишити маринуватися на хвилин 20.
Приготувати начинку.
Попередньо замочити і відварити гриби, грибний бульйон теж залишити.
Курагу залити кип"ятком і замочити на 30 хв.
Потім гриби дрібно порізати, курагу промити, дрібно порізати і змішати з грибами.
Порізати зелень і додати в начинку. Суміш посолити і поперчити до смаку.
Начинити філе , викласти тонко порізані шматочки сиру.
Загорнути в рулетики, перев'язати ниткою.
Обсмажити з усіх боків на оливковій олії до рум'яності.
Викласти в казан чи каструлю до тушкування, додати грибний бульйон, трішки оливкової олії. Тушкувати хвилин 15-20, перевірити готовність м'яса ножем.
Подавати з картопляним пюре чи рисом.
Джерело: Філе розрізати на пласти товщиною 7 мм - 1 см. Легенько відбити крізь харчову плівку чи кульок, щоб збереглася структура