Налисники з манної крупи
![](/_pu/34/44535099.jpg)
Складові:
- 1 скл молока
- 0,5 скл манної крупи
- 1 яйце
- дрібка солі
- 1 ч. л. цукру
- 1 ст. л. олії
Приготування
Всі складники збити вінчиком до однорідної консистенції та залишити на 1 год.
Далі смажити як звичайні налисники.
Висновки:
1) Перед кожним наливанням тіста на пательню перемішуйте його, бо манка осідає.
2) Щоразу добре змащуйте пательню олією.
3) Смажте на маленькому вогні.
4) Перегортайте на іншу сторону, коли попередня цілком просмажиться.
Джерело: Всі складники збити вінчиком до однорідної консистенції та залишити на 1 год. Далі смажити як звичайні налисники. Перед