Ванільний манник
![](/_pu/28/01609861.jpg)
Складові:
- 1 скл. манної крупи /250 мл/
- 1 скл. води
- 1 скл. цукру
- 90 г борошна
- 40 г ванільного пудингу /1 пачка/
- 100 мл олії
- 1,5 ч. л. розпушувача
Приготування
У миску насипати манну крупу , цукор, воду, перемішати і залишити при кімнатній температурі на 2-3 год , щоб манка набухла.
Потім вливаємо олію, перемішуємо до однорідності. Додаємо просіяне борошно, розпушувач та пудинг. Готове тісто повинне бути як густа сметана.
Викласти тісто у змащену форму.
Випікати 30-60 хв при ~180-200°С (час випічки залежить від глибини форми, готовність перевіряється дерев'яною палочкою - щоб тісто не липло).
Джерело: У миску насипати манну крупу , цукор, воду, перемішати і залишити при кімнатній температурі на 2-3 год , щоб манка набух