Складові:
- 1000 г коров'ячого сиру
- 5 ст.л. кукурудзяного крохмалю (ложки без гірки)
- 4-6 ст. л. цукру (залежно від вашого смаку, жовтий цукор солодший від білого, я давала 65 г)
- 5 ст. л. сметани (80 г)
- 5 курячих яєць середнього розміру
Приготування
Протираємо сир через сито або блендером, додаємо цукровий пісок. Розтираємо на максимальній швидкості міксера.
Додаємо сметану і крохмаль, знову збиваємо на максимальній швидкості.
У отриману суміш по одному вводимо яйця, акуратно їх розмішуючи.
Готову суміш викладаємо у чашу мультиварки або у змащену маслом форму.
У мультиварці випікається 1 годину в режимі "Випічка" і 20-30 хв - "Підігрів". Одразу кришку не відкривайте. Дайте постояти 30 хв. Акуратно виймаємо чашею.
У духовці переться 50-55 хв.