![](/_pu/34/13398264.jpg)
Складові:
- 1/2 п маргарину (125 г )
- 2-3 ст. л. сметани
- 1 скл. борошна (250 мл)
- 1/2 ч. л. соди (гашеної оцтом)
начинка:
- 2-3 цибулини (я не даю )
- 2 курячі яйця середнього розміру
- 2-3 шт плавлених сирків (типу "Дружба")
- перець за смаком
- зелень за смаком
Приготування
Маргарин перетерти з борошном, додати соду (гашену оцтом), сіль, сметану. Замісити тісто, щоб було м'яким, і поділити на дві частини. Покласти в холодильник.
У цей час готуємо начинку. Натираємо на терці сир, додаємо яйця, перець, зелень ( якщо плавлений сирок з добавками то зелень і перець не потрібно)
Одну частину тіста розкачуємо, викладаємо на застелену пергаментним папером форму (можна викласти в гусятницю), зверху викладаємо начинку.
Пиріг накиваємо частиною розкачаного тіста і ретельно защипуємо краї.
Зверху сирний пиріг можна змастити жовтком. Проколюємо зверху вилкою.
Пиріг ставимо у розігріту духовку і печемо 20-30 хв при 180 градусах.
У мультиварці печемо 30-35 хв.
Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою або сірником.
Я пекла і в мультиварці, і в гусятниці, і в духовці.
Джерело: Маргарин перетерти з борошном, додати соду (гашену оцтом), сіль, сметану. Замісити тісто, щоб було м'яким, і поділити на