Печериці печені

Складові:
на 2 порції:
- 5 великих печериць
- 1 великий помідор
- 70 г твердого сиру
- 0,5 ч. л. приправи до м'яса (Каміс)
- 2 ст. л. червоного вина
- 1 ст. л. олії
- сіль та перець до смаку

Приготування
Печериці почистити та крупно порізати.
Вино, олію, приправу до м'яса поєднати. Якщо в приправі є сіль, то можна не солити, якщо немає, то додайте трішки солі і перцю.
Заправку вилити до грибів і добре перемішати. Залишити маринуватись 20 хв. 
Викласти у форму для запікання, нарізати зверху кільця помідора, та посипати тертим сиром. 
Пекти 25-30 хв при 180*.



Джерело: Печериці почистити та крупно порізати. Вино, олію, приправу до м'яса поєднати. Якщо в приправі є сіль, то можна не солит
close
Додати свій рецепт