
Складові:
коржі:
- 420 г борошна
- 100 г м'якого вершкового масла
- 2 яйця
- 150 г цукру
- 2 ст. л. меду
- 1 ч. л. з гіркою розпушувача
крем:
- 2 скл. сметани
- 1 скл. цукру
- 2 ч. л. ванільного цукру
Приготування
Масло збити цукром і медом. Не припиняючи збивати, по одному додати яйця. Потім борошно з розпушувачем і замісити м'яке пластичне тісто. Тісто розділити на 6 рівних частин. Сформувати коржі, я робила за допомогою тарілки.. Випікати коржі в розігрітій до 200 градусів духовці до золотистого кольору (приблизно по 10 хвилин на корж). Якщо коржі вийдуть трішки не рівними,то гарячими їх підрівняти по тарілці.
Сметану збити з цукром і ванількою. Щедро змастити кремом кожен корж.Обрізки подрібнити до стану крихти і обсипати торт. Залишити торт просочуватися на декілька годин.
Джерело: Масло збити цукром і медом. Не припиняючи збивати, по одному додати яйця. Потім борошно з розпушувачем і замісити м'яке