Медовий на білках
Тортенко

Складові:
- 2 яйця
- 5 білків
- 1 скл. меду
- 1 скл. цукру
- 1 ст. л. олії
- 1 пакетик польського порошку до печива
- 3 скл. муки

Приготування
Збити міксером білки з цукром, окремо збити 2 цілих яйця. 
Вилити в миску збиті яйця, додати збиті білки, мед (я даю 0,5 скл. натурального і 0,5 скл. штучного), олію, муку і порошок до печива. Тісто розділити на 3 частини і викладати ложкою в бритванку (27 см х 32 см) застелену змащеним пергаментним папером. Випікати в розігрітій духовці 15- 20 хв. Готовність перевіряти дерев'янною палочкою. 
Крем: любий, який подобається, можна також в крем додавати горіхи, чорнослив або вишні. В мене на цей раз був з маскарпоне і лимонного соку.



Джерело: Збити міксером білки з цукром, окремо збити 2 цілих яйця. Вилити в миску збиті яйця, додати збиті білки, мед (я даю 0,5
close
Додати свій рецепт