![](/_pu/33/17113155.jpg)
Складові:
- 0,5 кг свинного та яловичого фаршу
- 1 яйце
- 100 г твердого сиру
- 150 г макаронів - бажано от таких товстих
- 1 цибулина
- зелень петрушки і кропу
- 75 г панірувальних сухарів
- 2 ст. л. майонезу або сметани
- олія
- сіль і перець за смаком
Приготування
Макарони відварити до напівготовності в підсоленій воді. Не ламати. До фаршу , додати яйце, дрібно порізану цибулю, панірувальні сухарі (50 г), як слід перемішати. Приготовлений фарш посолити, поперчити і ще раз як слід перемішати. Сир натерти на грубій терці. Шматок пергаменту змастити маслом, розкласти прямокутником м'ясний фарш товщиною 1 см. Довжина пласта дорівнює довжині прямокутної форми, де буде випікатися наша запіканка. На центральну частину пласта фаршу, викласти відварені макарони, розташувати їх у вигляді одного пучка. Посипати макарони тертим сиром. Вільні краї пергаменту підняти, перенести у форму і поєднати краї м'ясного пласта і добре з'єднати. Випікати в духовці 190 гр ,хвилин 35-40. Потім вийняти з форми, порізати порційними шматками.
Джерело: Макарони відварити до напівготовності в підсоленій воді. Не ламати. До фаршу , додати яйце, дрібно порізану цибулю, пані