Ніжний індійський бісквіт (без яєць)
Складові:
- 200 мл йогурта (я замінила на кефір)
- 150 – 170 г цукру
- 100 мл олії
- 250 г пересіяного борошна
- 50 г несолодкого какао-порошку
- 3 ч. л. розпушувача
- 10 г ванільного цукру (екстракт).
- 200 мл молока
Приготування
Беремо йогурт (кисле молоко) , цукор та олію і збиваємо о білої однорідної пінистої суміші.
Цю суміш вливаємо у борошно, змішане з какао та розпушувачем, поступово додаємо молоко і вимішуємо тісто ложкою протягом однієї хвилини.
Тісто викладаємо у змащену маслом та посипану борошном форму. Випікаємо 25 – 35 хв при температурі 160-180 градусів.
У мультиварці цей бісквіт печеться 50-55 хв.
Бісквіт можна нарізати після того як охолоне.
Він смакує із будь-яким кремом.
Джерело: Беремо йогурт (кисле молоко) , цукор та олію і збиваємо о білої однорідної пінистої суміші. Цю суміш вливаємо у борошно,