![](/_pu/36/08153880.jpg)
Складові:
- 200 г вершкового масла
- 200 г цукру
- 1 пакетик ванільного ццукру
- 225 г вершків жирністю 35%
- 450 г сухого молоко (без рослинних добавок і жирністю не менше 25%)
- трохи смаженого кешю, мигдалю
Приготування
Змішати вершкове масло, цукор (у тому числі ванільний) і поставити на вогонь. Не використовуйте тільки посуд з тефлоновим покриттям, так як в результаті може нічого не вийти. Варити, помішуючи, поки цукор повністю не розчинитися. Повинна вийти однорідна маса.
Додати вершки, довести до кипіння і варити ще хвилин 5. Перелити в миску і остудити до теплого стану. Підготувати прямокутну ємність з бортиками, застеливши її плівкою, змащеною вершковим маслом, щоб застигле бурфі можна було легко дістати з форми.
У холодну суміш додати сухе молоко (можна спочатку половину, а решта в процесі збивання) і збивати міксером кілька хвилин до тих пір, поки маса не загусне і збивати вже буде важко. Перекласти цю масу в підготовлену ємність. Змоченою у воді рукою розрівняти поверхню бурфі.
Ножем акуратно розмітити смуги, по яких будемо розрізати застигле бурфі, і в серединку кожного квадратика втиснути кешью, мигдаль. Поставити в холодильник мінімум на 6 годин (краще більше). Застигле бурфи дістати з форми, потягнувши за плівку, і розрізати ножем по намічених лініях.
Зберігати ці солодощі потрібно в холодильнику. Але і при кімнатній температурі вони не повинні розтікатися.