Кукурудзяний бісквіт

Складові:
- 1 скл ( 250 мл) кукурудзяного борошна 
- 0,5 скл. цукру
- 50 - 100 г молока (у разі необхідності якщо тісто густувате) 
- 5 яєць середнього розміру 
- ванільний цукор
- щіпка соли

Приготування
Відокремлюємо білки від жовтків.
Жовтки збиваємо з цукром. Поступово вводимо кукурудзяне борошно, якщо суміш густа додаємо 50-100 г молока, змішуємо.
Білки взбиваємо із щіпкою солі до м'яких піків. Акуратно вводимо білкову масу у кукурудзяне тісто. 

Цей рецеп підходить для приготування і в духовці і у мультиварці.
Якщо готуємо у мультиварці, то випікаємо 55 хв у режимі "Випічка"
У газовій духовці випікаємо при температурі 160-180 (час випічки залежить від форми). Готовність перевіряємо зубочисткою /якщо тісто не приклеюється, то бісквіт готовий. 
Якщо випікати у формі 22-24 см то корж можна розрізати вздовж на 3 частини. 
Такий бісквіт може стати чудовою основою для ваших десертів.



Джерело: Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо з цукром. Поступово вводимо кукурудзяне борошно, якщо суміш густа додає
close
Додати свій рецепт