Бісквіт горіховий ніжний

Складові:
- 5 яєць
- 1 скл. цукру
- 1 скл. мелених горіхів
- 1 г ванілі
- 1.5 скл. борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- 2 ст. л. меду
Приготування
Борошно просіяти, з'єднати з ваніллю та розпушувачем.
Яйця збити міксером на великій швидкості до збільшення об'єму ( збивати 8 хв), поступово всипати цукор, збивати ще 8 хв.
Обережно додати горіхи, перемішати вручну лопаткою знизу вверх.
Додати рідкий мед і знову обережно вимішати.
Ввести борошно, акуратно вимішати лопаткою методом складання.
Дно форми діаметром 26 см вистелити пергаментом, вилити тісто.
Пекти при 160С 40-50 хв.
Джерело: Борошно просіяти, з'єднати з ваніллю та розпушувачем. Яйця збити міксером на великій швидкості до збільшення об'єму ( зб