Шоколадно-коричні кульки з горіховою посипкою

Складові:
- 200 г маргарину або масла (дуже м'якого) 
- 2 жовтка 
- 3/4 скл. цукру (білого або коричневого) або замінника до смаку
- 2 скл. борошна 
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 ч. л. кориці
- 2 ст. л. какао 
- 2-3 ст. л. молока 
- 100 г подрібнених горіхів

Приготування
Збиваємо масло з цукром та жовтками.
Додаємо просіяне борошно, какао з розпушувачем та корицею. 
Збиваємо до однорідності.
Додаємо половину горіхів. Тепер по 1 ложці наливаємо молоко, поки не вийде м'яке, трохи липке тісто. 

Деко застилаємо пергаментом.
Руками дістаємо по шматочку тіста і робимо кульки. Тісто не прилипає до рук. Кожну кульку обкачуємо в горіхах. 
Викладаємо на деко. 
Випікаємо 15-20 хвилин при 180 градусах.

close
Додати свій рецепт