Шоколадно-коричні кульки з горіховою посипкою
![](/_pu/35/06587863.jpg)
Складові:
- 200 г маргарину або масла (дуже м'якого)
- 2 жовтка
- 3/4 скл. цукру (білого або коричневого) або замінника до смаку
- 2 скл. борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 ч. л. кориці
- 2 ст. л. какао
- 2-3 ст. л. молока
- 100 г подрібнених горіхів
Приготування
Збиваємо масло з цукром та жовтками.
Додаємо просіяне борошно, какао з розпушувачем та корицею.
Збиваємо до однорідності.
Додаємо половину горіхів. Тепер по 1 ложці наливаємо молоко, поки не вийде м'яке, трохи липке тісто.
Деко застилаємо пергаментом.
Руками дістаємо по шматочку тіста і робимо кульки. Тісто не прилипає до рук. Кожну кульку обкачуємо в горіхах.
Викладаємо на деко.
Випікаємо 15-20 хвилин при 180 градусах.