Бургундська яблучна запіканка
![](/_pu/27/90697354.jpg)
Складові:
- 4 яблука
- 90г вершкового масла
- 4 ст.л. борошна
- 4 яйця
- 4 ст.л. цукрової пудри
- 250 мл молока
Приготування
Яблука почистити, нарізати невеликими кубиками. 75 г. масла розтопити на сковорідці, висипати туди яблука і тушкувати приблизно 10 хвилин.
Борошно просіяти у посудину, додати яйця, пудру, ретельно перемішати і поступово влити молоко. Наприкінці додати яблука. Все перемішати добре.
Маслом, що залишилося змазати форму і вилити суміш.
Випікати у розігрітій духовці при 180 С - 50 хвилин.
Джерело: Яблука почистити, нарізати невеликими кубиками. 75 г. масла розтопити на сковорідці, висипати туди яблука і тушкувати пр