Рисова запіканка з гарбузом і яблуками
enjoy
31.08.2015

Складові:
- 1 скл рису
- 2 скл пюре вареного гарбуза
- 2 яблука
- 1 ч л кориці
- 4 ст л цукру
- 2 яйця
- 150 гр сметани

Приготування
Рис відварити в легко підсоленій воді. Яблука почистити і порізати невеликими кусочками.
В змащену форму для запікання викласти шарами половину рису, зверху 1 скл гарбузового п"юре, 0,5 ч л кориці, 1 яблуко, 1 ст л цукру. Знову - рис, гарбуз, кориця, яблуко, цукор. 
Сметану , яйця і 2 ст л цукру добре взбити . Вилити на яблука, виделкою проколоти до дна форми, щоб заливка рівномірно розприділилася. Пекти 35-40 хв при 190*



Джерело: Рис відварити в легко підсоленій воді. Яблука почистити і порізати невеликими кусочками. В змащену форму для запікання в
close
Додати свій рецепт