Булочки закусочні

Складові:
- 250 г борошна
- 100 г вершкового масла
- 1/2 склянки сметани
- 1 яйце
- 1 жовток
- 20 г дріжджів
- 1 ст.л. молока
- 1/2 ч.л. солі
- мак
Приготування
Масло перетерти з борошном, додати розведені в молоці дріжджі, сметану, яйце, жовток. Замісити тісто. Розкачати його, скрутити у "рулет" і нарізати булочки. Викласти їх на деко, змащене олією, накрити і поставити в тепле місце, щоб підійшли. Потім змастити білком, посипати маком і сіллю. Пекти при 210 градусах протягом 15 хв.
Виходить приблизно 15 булочок.
Джерело: Масло перетерти з борошном, додати розведені в молоці дріжджі, сметану, яйце, жовток. Замісити тісто. Розкачати його, ск