Рогалики пісочні з горіховою начинкою

Складові:
тісто:
- 250 г маргарину
- 200 г цукру
- 2 жовтки
- 0,5 скл. сметани
- 1 ст. л. (з верхом) смальцю
- 1 ч. л. соди погашена оцтом
- 3 скл. борошна (+ - 0,5 скл. , як забере тісто)
начинка:
- 1 скл. перемелених горішків
- 2 білки
- 0,5 скл. цукру
- ванільний цукор (за бажанням)
Приготування
Маргарин розтопити, додати муку, цукор, жовтки, сметану, смалець і соду. Замісити м'яке тісто і поставити на 30 хв. в холодильник.
Горішки перемолоти, додати до них збиті білки з цукром, перемішати.
Стільничку підсипати мукою. Тісто розтачувати тоненько і вирізати квадрати приблизно 6х6 см. На один кутик викладати горішки і згортати. Випікати в розігрітій духовці до легкого зарум'янення, приблизно 10 - 15 хв. Готові посипати цукровою пудрою.
Джерело: Маргарин розтопити, додати муку, цукор, жовтки, сметану, смалець і соду. Замісити м'яке тісто і поставити на 30 хв. в хо