Ванільно-кавова панакота

Складові:
- 400 мл вершків (або рідкої солодкої сметани)
- 200 мл молока
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 150 г цукру-пудри
- 1,5 ч.л . розчинної кави
- виноград
- желатин (з розрахунку на 500 мл рідини)
- шоколад для декору

Приготування
Молоко підігріти (не кип'ятити), розвести в ньому желатин (беріть швидкорозчинний від "Мрія").
До вершків додати цукор-пудру та молоко з желатином (через ситечко вливайте).
Розділити суміш навпіл. 
До однієї додати ванільний цукор, а до іншої розчинну каву (попередньо розчиніть її в 1 ст. л води).
Виноград розрізати навпіл, притиснути половинки до стінок склянок. Наповнити ванільною панакотою, поставити в холодильник.
Як тільки вона згусне, легко долити зверху кавову панакоту, поставити в холодильник до повного застигання. Прикрасити тертим шоколадом.



Джерело: Молоко підігріти (не кип'ятити), розвести в ньому желатин (беріть швидкорозчинний від "Мрія"). До вершків додати цукор-п
close
Додати свій рецепт