Ванільні капкейки з кремом

Складові:
для капкейків:
- 1.5 чашки борошна (об'єм чашки - 240 мл.; сухі інгредієнти міряємо без гірки)
- 1 чашка цукру
- 1.5 ч. л. розпушувача
- 1/2 ч. л. солі
- 8 ст. л. (1 паличка = 113 г) вершкового масла, м'якого
- 1/2 чашки сметани
- 1 яйце + 2 жовтка
- 1.5 ч. л. ванільної есенції

крем:
- 70 г вершкового масла, м'якого, але не теплого
- 226 г вершкового сиру
- 1 ч. л. ванільної есенції
- 1 ст. л. сметани
- 1.5 скл. цукрової пудри

Приготування
Тісто: в чаші міксера змішати сухі інгредієнти. Додати всі інші складники та збити до однорідності (близько 30 секунд в стаціонарному міксері). Викласти тісто в 12 паперових форм для капкейків. Випікати 20-24 хвилини при 350 F (180 C).

Крем: збити всі інгредієнти, окрім цукрової пудри, до однорідності. Додати цукрову пудру та збити до пухкої маси. 

Вихід 12 штук.



Джерело: Додати всі інші складники та збити до однорідності (близько 30 секунд в стаціонарному міксері). Викласти тісто в 12 папе
close
Додати свій рецепт