Кавовий аромат

Складові:
пісочне тісто:
- 125 г маргарину
- 125 г цукру
- 3 жовтки
- 150 г сметани
- 300 г борошна
- 1 ч. л. порошку до печива

бісквіт:
- 6 яєць
- 1 скл. цукру
- 1 скл. мелених горіхів 
- 2 ст. л. борошна
- 2 ст. л. сухарів
- 1 ч. л. порошку до печива
- 100 г шоколаду 
- 1 ст. л. заварної кави

Приготування
Для пісочного тіста: яйця розтерти з цукром, додати м'який маргарин,сметану,борошно з порошком до печива. Замісити тісто. Розтачати поставити у форму, тісто змастити повидлом, а з верху залити кавовий бісквітом.

Для бісквіту: білки збити окремо. Жовтки збити з цукром додати горіхи,борошно,сухарі,порошок до печива,шоколад розтопити на водяній бані, суху каву.Каву додати в тісто я перемішую з горіхами (не запарювати) ну і взагалі будь яку випічку з горіхами я завжди додаю трохи кави, тоді горіхи у випічці мають більш насичений смак. В кінці вимішати із збитими білками.



Джерело: Для пісочного тіста: яйця розтерти з цукром, додати м'який маргарин,сметану,борошно з порошком до печива. Замісити тісто
close
Додати свій рецепт