Солодкий гарбузовий хліб

Складові:
- 1 скл. гарбузового пюре
- 2/3 скл. цукру
- 30 г свіжих дріжджів
- 100 мл молока
- дрібка солі
- 1 ч. л. порошку до печива
- 1 ч. л. кориці
- 3 ст. л. олії
- 4 скл. борошна (+- 0,5 скл)

Приготування
Дріжджі розвести в теплому молоці, додати цукор, гарбузове пюре, сіль, корицю, муку, порошок до печива. Замісити тісто, під кінець вимішування додати олію, ще раз добре вимісити ( тісто має бути не дуже густе). Поставити в тепле місце на 1 год. Викласти у змащену форму і зачекати ще 30 хв. Пекти 1 год при 180*.



Джерело: Дріжджі розвести в теплому молоці, додати цукор, гарбузове пюре, сіль, корицю, муку, порошок до печива. Замісити тісто,
close
Додати свій рецепт