Шоколадна паска
Катя
23.05.2016

Складові:
- 600 г борошна
- 150 г дріжджів
- 250 мл молока
- 500 г цукру
- 150 г масла
- 3 жовтки
- 1 яйце
- 150 г ізюму
- 2 ч.л. сухої розчинної кави
- 50 г чорного шоколаду
- 1/2 ч.л. солі
- 10 г ванільного цукру

Приготування
В теплому молоці розвести дріжджі, додоти 300 г борошна та лишити на 2,5-3 години.
Жовтки, яйце та цукор збити. Змішати з опарою. Далі додаємо сіль, розтоплений шоколад (або натерти на дрібну тертку), ванільний цукор. Вимішати. Каву додати до борошна і замісити тісто. В кінці влити розтоплене масло та ізюм. Добре вимісити тісто. Поставити підходити на 1-1,5 год. Тісто викладати на 1/3 форми, підходить 1-1,5 год. Пекти при 180 г 40-60 хв. Вихід 5-6 пасок.

close
Додати свій рецепт