Паска з родзинками
sofi
02.04.2018
Замісити з вечора досить круте тісто: борошно, 1,5 склянки теплої води, дріжджі, 2 яйця, вершкове масло, цукровий пісок, промиті родзинки, дрібно нарізані кубиками цукати, товчений кардамон, корицю. Все ретельно вимісити, покрити рушником і залишити до ранку підніматися. Потім викласти тісто на стіл, довго місити, потім розділити на дві частини, посадити в змащені маслом невисокі форми, дати піднятися. Коли паски досить піднімуться (поверхня покриється суцільними бульбашками, і від дотику тісто «заходить ходором»), розтерти одне яйце, змішати з молоком, змастити паски, посадити в духовку і випікати близько 40 хвилин.

Інгредієнти:
1 кг борошно пшеничне,
50 г дріжджі,
100 г цукровий пісок,
3 яйця,
125 г вершкове масло,
100 г родзинки,
50 г цукати,
товчений кардамон,
кориця,
3 ст. ложки молока
close
Додати свій рецепт